Žena zavolala strážníky na agresivního narkomana
Strážníci vyvádějí muže pod vlivem návykové látky. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most -  Na tísňovou linku 156 Městské policie Most se obrátila žena z ulice K. H. Borovského s žádostí o pomoc. Žena uvedla, že v bytě její dcery se nachází feťák, který zde nemá trvalé bydliště a sousedé si stěžují na neustálý hluk z bytu.

Hlídka vyslaná na místo se na uvedené adrese spojila s oznamovatelkou, která se již nacházela na chodbě ve třetím patře panelového domu společně i s podezřelou osobou.

Strážníci muže požádali o prokázání totožnosti, což muž soustavně odmítal a choval se velice agresivně, byl hlučný a navíc bylo z jeho chování patrné, že je pod vlivem návykové látky. Proto bylo použito donucovacích prostředků a přiložení služebních pout a mladík byl k prokázání totožnosti předveden na oddělení Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru