Tohle nepochopíte: Mladý muž naboural, pak poškodil auto policistům a nakonec ještě poškrábal nabouraný vůz
Ilustrační foto
Most

Most - Nepochopitelně se zachoval 25letý muž z Mostu. Ten měl na jednom parkovišti nabourat zaparkované vozidlo. Měl smůlu, protože ho přistihl svědek, který přivolal policii.

Muž při šetření nehody poškodil i policejní vozidlo a zřejmě mu nevadila ani přítomnost policistů. Korunu všemu nasadil následně, když se po odjezdu policie vrátil k nabouranému vozidlu poškozeného motoristy a poškrábal lak u škodovky.

"Poškozenému Mostečanovi způsobil škodu ve výši 43 tisíc korun a na policejním voze zanechal škodu ve výši 5 tisíc korun. Muž jevil známky podnapilosti, dechovou zkoušku i odběr krve odmítl. Policie muže obvinila z přečinu poškození cizí věci," sdělila Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR v Mostě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru