OBRAZEM: U kruhového objezdu spadl pes do díry a nemohl ven, na pomoc museli přijet hasiči
Foto: Městská policie Most
Most

Most - V úterý, necelou půlhodinu po poledni, vyjížděla jednotka mosteckých hasičů ke kruhovému objezdu ulic Višňová, Jana Zajíce a Jana Palacha. Kousek od chodníku směrem od čerpací stanice Shell po pravé straně u parku Šibeník spadl pes do díry a nemohl ven.

Hasičům se podařilo psa vytáhnout, zvíře naštěstí neutrpělo žádné zranění. Místo bylo zajištěno pracovníky technických služeb, aby do díry nespadl někdo další.

1901pes

"Strážníci museli tento otvor zvětšit, aby se do něho mohl vložit žebřík. Ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem se podařilo štěně Aljašského malamuta z této šachtice vyprostit a v pořádku ho předat jeho majitelce. Poté tento otvor zajistili pracovníci Technických služeb Most," dodal mluvčí městské policie Vlastimil Litto.

1901pes2

1901pes4

1901pes5

5x foto: Městská policie Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru