Ostré prohlášení loutkového divadla! Herce naštvala počmáraná nová fasáda
Počmáraná fasáda mosteckého Divadla rozmanitostí. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Necelého čtvrt roku od dokončení rekonstrukce Divadla rozmanitostí zanechal na fasádě svůj podpis první "umělec". Vandalstvím se zabývá policie.

"Zcela novou fasádu teď zdobí tato zrůdnost, která, kdyby byla na papíře, tak je nám pro smích, ale takhle je pro zlost. Celá věc byla nahlášena na Policii ČR, takže, čte-li toto autor čmáranice, ať se na sto honů vyhne našemu divadlu," uvádí zástupci loutkové scény na svých facebookových stránkách.

A divadlo pokračuje v ostrém prohlášení: "Toto je varování i pro různé partičky, které znečišťují nedopalky, střepy, PET lahvemi a krabičkami od cigaret okolí divadla, okopávají fasádu a hlukem obtěžují návštěvníky a zaměstnance divadla. Představte si, vy hlavy dubové, jak vy nebo vaše dítě, má mít cestu do divadla lemovanou takovým neskutečným hnusem!"

Divadelníci mají své divadlo rádi. Tomu, kdo dělá nepořádek a čmárá nesmysly po fasádách, vzkazuje: "Obložte se ve svém obýváčku obsahem z kontejneru a čmárejte si na okna voskovkou!"

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru