Osmdesát lidí odmítá toto hřiště. Na svém místě ale zůstane
Hřiště ve Višňové ulici. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Přes osmdesát lidí se podepsalo na petici, která požaduje odstranění dětského hřiště ve Višňové ulici u bloku 533. Podle města není pro jeho zrušení důvod.

"Město nechalo stav hřiště prověřit a jak ze zprávy technických služeb, tak městské policie neplynou důvody pro jeho zrušení," uvádí v tiskové zprávě po jednání radních mluvčí města Alena Sedláčková.

Technické služby provádějí pravidelné kontroly hřiště a neshledaly na něm větší poškození, než bývá na jiných hřištích. Na konci roku bylo okolo hřiště vybudováno oplocení, využívají jej ke svým hrám i malé děti. Podle magistrátu nebyly ani ze strany městské policie zaznamenány případy, které by souvisely s předmětem petice.

Město lidem doporučuje, aby se v případě protiprávního jednání na hřišti obrátili na městskou policii.

Jiná situace byla v Mozartově ulici. Tam kvůli neustálé devastaci herních prvků politici rozhodli o tom, že hřiště zruší.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru