Policisté znovu nasadili při pátrání po hledané dívce vrtulník
Policejní vrtulník na letišti v Otvicích. Foto: e-chomutovsko.cz
Most

Chomutov (AKTUALIZACE 27. 1. 2018 - DÍTĚ BYLO NALEZENO, PÁTRÁNÍ BYLO ODVOLÁNO) - Policisté usilovně pokračují v pátrání po po pohřešované třináctileté dívce. Včera do pátrací akce v terénu zapojili policejní vrtulník, dnes v pátrání ze vzduchu pokračovali.

Třináctiletá A. J. by na sobě měla mít černé oblečení, na bundě pruh maskáčoviny - příp. oblečení modré barvy. Její telefon je nekontaktní, naposledy o sobě dala vědět rodině včera ráno. Je důvodné riziko, že by si mohla ublížit.

"Dívka včera ráno odešla z domova, do školy již nedorazila. Dopoledne měla odjet autobusem do Prahy. Jedna z možností je, že se z Prahy vracela autobusem v 16:50 hodin. Do cílové stanice v Jirkově již nedojela, vystoupit měla v Lounech nebo Chomutově," uvádí policejní mluvčí Alena Bartošová. V sobotu odpoledne policisté uveldi, že kromě jiných možností prověřují i verzi, že z Prahy neodjela.

Zároveň dnes na Chomutovsku pokračovalo pátrání za pomoci policejního vrtulníku.

"Informace přijmeme na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně," dodala Alena Bartošová

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru