Chtěl skočit? Muž seděl ve spodním prádle na parapetu v pátém patře
Foto: MP Most
Most

Most - Ve večerních hodinách přijali strážníci mostecké městské policie na linku 156 oznámení, že v ulici Javorová v pátém patře jednoho domu, sedí muž na okenním parapetu.

"Na místo byla neprodleně vyslána hlídka městské policie, která nalezla muže ve spodním prádle sedícího vně okna na okenním parapetu v pátém patře. Na místo byla přivolána jednotka Hasičského záchranného sboru a hlídky Policie ČR," uvádí k výjezdu strážníků jejich mluvčí Vlastimil Litto. Do jejich příjezdu strážníci udržovali s mužem verbální kontakt.

"Po vzájemné komunikaci s přivolanými složkami Integrovaného záchranného systému si muž vše rozmyslel a přemístil se zpět na chodbu," dodal mluvčí strážníků.

Celá událost byla na místě se všemi poznatky postoupena přítomné hlídce Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru