Policisté kontrolovali restaurace: Mladík byl pod vlivem alkoholu, v jiné restauraci kouřila žena
Ilustrační foto
Most

Most, Litvínov - Policie v Mostě i v Litvínově opětovně kontrolovala restaurační objekty a zjišťovala v nich, zda tam nedochází k prodeji či podávání alkoholických nápojů dětem mladším 18 let, či jim není umožněna hra na herních automatech. Mostečtí policisté vytipovali na teritoriu města 16 restaurací, barů a heren.

V jedné restauraci bylo zjištěno, že přítomný mladistvý požil alkohol. Mladíka si následně od policistů převzali rodiče. V jiné restauraci byla přistižena žena, která uvnitř kouřila.

"Policie věc šetří jako podezření ze spáchání přestupku dle zákona o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek, za které hrozí pokuta ve výši do 5 000 korun. V Litvínově kontroly nezjistily v restauračních provozovnách žádné porušení zákona," dodala policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru