V Mostě zachránili 83letou paní. Žena byla v nouzi a rodina se k ní nemohla dostat
Místo události. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most – Na linku 156 Městské policie Most se obrátil pán se žádostí o pomoc. Jeho 83letá matka, která bydlí v Růžové ulici v Mostě, doma upadla a nemůže se hnout. Navíc přestávala komunikovat. Komplikací bylo, že byt byl zamčený zevnitř.

Strážníci po příjezdu na místo zjistili, že byt je skutečně uzavřený a paní nekomunikuje. Na bouchání nereagovala. Městští policisté zavolali osádku zdravotnické záchranné služby a hasičský záchranný sbor.

Hasiči po příjezdu byt za použití speciálního nářadí otevřeli. Uvnitř byla nalezena nemohoucí paní. Byla při vědomí, do péče si ji převzala zdravotnická záchranka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru