FOTOREPORTÁŽ: Policisté a strážníci vyrazili do nočních mosteckých podniků. Našli opilé děti i celostátně hledaného
Kontrola v jednom z podniků v Mostě. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Bezpečnostní akce proběhla v noci z pátku na sobotu v Mostě ve spolupráci mostecké městské policie a Policie ČR.

Zaměřili se na kontrolu heren, diskoték, zábavních podniků a restaurací a také pátrání po osobách, které mají problém se zákonem. Kontrolovali také zákaz nalévání alkoholu mladistvým.

Začalo se u Rozkvětu, hned v první herně byl kontrolován a zadržen muž v celostátním pátrání. Byl omezen na osobní svobodě a převezen na Policii ČR. Kontrolovaly se herny, kde se řešily drobné přestupky.

Fotogalerie

Tři mladiství nadýchali na diskotéce u Kahanu. A ne zrovna málo. Alkoholu měli v dechu podle testerů přes jedno promile, převezli je na oddělení policie. Policisté budou nyní na jejich případech spolupracovat s odborem sociálně právní ochrany dětí. Mladí opilci byli předáni rodičům.

Mezi drobnými prohřešky, na které hlídky narazily, patřilo třeba kouření v restauracích. To zakazuje protikuřácký zákon.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru