Počasí nejbližších dní: Slunko a bude mrznout
Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko - Pondělí 12. 2. 2018 naservíruje proměnlivou oblačnost – v brzkých ranních hodinách (ještě za tmy) jasno až skoro jasno, ve zbytku jitra a během dopoledne polojasno až oblačno, počínaje obědem a konče pozdním večerem povětšinou oblačno až zataženo. Srážky navzdory relativně velké koncentraci oblaků nejspíše žádné. Nejvyšší odpolední teploty okolo 4 °C (v 1 000 m na horách cca -5 °C), ráno v minimu kolem -2 °C.

V úterý 13. 2. 2018 to vypadá na pěkný den – obloha východních Čech, Moravy a Slezska bude hostit nejeden mrak, naopak západní Čechy včetně Mostecka osvítí sluneční paprsky. Povětšinou jasno až skoro jasno, mezi plus mínus 12:00 až 18:00 přechodně až polojasno, toť oblačnostní prognóza na úterek. Srážková aktivita logicky zcela neaktivní, neb není-li oblaků, není ani srážkových úhrnů. Nejvyšší odpolední teploty okolo 3 °C (v 1 000 m na horách cca -7 °C), ráno v minimu kolem -5 °C.

Den svatého Valentýna neboli středa 14. 2. 2018 potěší, počasím rozhodně, protože je v plánu bezoblačné nebe. Jmenovitě počítejte s jasnem až skoro jasnem, přinejhorším a pouze jen na chvilku až polojasnem. Nejvyšší odpolední teploty okolo 3 °C (v 1 000 m na horách cca -7 °C), ráno v minimu kolem -5 °C, možná až -7 °C.

Ani čtvrtek 15. 2. 2018 by se nijak zvlášť mračit neměl, spíše naopak. Až do poledne by mělo být jasno až skoro jasno, posléze zdá se začne od západu bílošedého odstínu přibývat. Dešťové kapky, krupice, sněhové vločky – nic z toho nejspíše k vidění nebude, ale kdoví. Nejvyšší odpolední teploty by měly tančit okolo 3 až 4 °C, ráno by v minimu mělo disponovat -3 až -5 °C. Co se hor týče, tam to v maximu vypadá na -2 °C.

(soj)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru