Bez řidičáku a s pervitinem v krvi. Zfetovaný Chomutovan se proháněl po silnicích v Mostě
Ilustrační foto
Most

Mostecko, Chomutov - O víkendu přistihli policisté na Mostecku dva motoristy, kteří byli pod vlivem návykových látek. Třicetiletému řidiči škodovky z Lounska koloval v krvi alkohol, 37letý muž z Chomutova byl pro změnu pod vlivem drog.

Chomutovana chytili policisté v Chomutovské ulici v Mostě. Jel ve vozidle značky Opel. Přestože seděl za volantem auta, nevlastní vůbec řidičák. Navíc byl pod vlivem drog. „Test na návykové látky byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin. Motorista se podrobil lékařskému vyšetření v nemocnici,“ řekla policejní mluvčí Ludmila Světláková s tím, že sedmatřicetiletý muž byl navíc v policejním pátrání.

Druhého - 30letého motoristu pod vlivem - chytila hlídka v mostecké ulici Budovatelů. Řidiči z Lounska koloval v těle alkohol, nadýchal 1,5 promile alkoholu.

Oba muži byli obviněni ve zkráceném přípravném řízení ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru