Průzkum ukázal, že s městskou hromadnou dopravou jsou nejspokojenější na Mostecku
Ilustrační foto
Most

Most, Litvínov – Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova se zúčastnil celorepublikové marketingové kampaně Sdružení dopravních podniků České republiky pod názvem Máte Hromadu Důvodů, jejímž cílem bylo zvýšit povědomí obyvatel o městské hromadné dopravě.

„Ke kampani se v rámci Sdružení dopravních podniků připojilo devatenáct dopravních podniků z celé republiky,“ řekl ředitel DOPRAVNÍHO PODNIKU měst Mostu a Litvínova, a.s., Daniel Dunovský. „V rámci kampaně proběhl koncem loňského roku nejen na Mostecku, ale i v dalších městech s městskou hromadnou dopravou, průzkum mezi obyvateli, který zajistila agentura PRIA,“ řekl Dunovský.

Podle jeho slov byl průzkum zaměřen na Postoje a názory na MHD v České republice - listopad 2017, při němž byli obyvatelé dotazováni na spokojenost s MHD otázkou: Jak jste Vy osobně celkově spokojen/a s MHD ve vašem městě? Dotazovaní obyvatelé na číselné stupnici od 1 do 6 označovali číslo, které nejvíce vystihuje jejich názor na městskou hromadnou dopravu (číslo 1 = velmi nespokojen, …, 6 = velmi spokojen).

Ze souhrnných výsledků všech dvaadvaceti měst, v nichž průzkum agentury PRIA proběhl, vyplývá, že spokojenost s městskou hromadnou dopravou je na Mostecku nejvyšší z celé České republiky. Výsledky celorepublikového průzkumu spokojenosti ve městech s městskou hromadnou dopravou jsou přehledně seřazeny v následujícím přiloženém grafu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru