Strážníci vyjeli na rušení nočního klidu, muž v bytě ale volal o pomoc
Městská policie v Mostě. Ilustrační foto
Most

Most - Hlídka městské policie byla ve večerních hodinách vyslána do ulice Josefa Skupy v Mostě, kde v bytovém domě mělo docházet k rušení nočního klidu.

Při kontrole čísla popisného strážníci zjistili, že ve třetím patře se ozývá mužský hlas, který volá o pomoc. Hlídka městské policie přes dveře s mužem komunikovala, ten jim sdělil, že upadl na zem a nemůže vstát.

"Místním šetřením se podařilo získat telefonické spojení na jeho dceru, která se dostavila na místo a otevřela byt. Muž si poté začal stěžovat na bolesti v oblasti hrudníku a na základě toho byla na místo přivolána Zdravotnická záchranná služba," uvedl mluvčí městské policie Vlastimil Litto.

Záchranka muže převezla do nemocnice k dalšímu vyšetření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru