VIDEO: Pozná někdo lupiče? Přepadli hernu a odnesli si 25 tisíc
Foto: Policie ČR
Most

Teplice - Tepličtí kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti dvou mužů podezřelých z loupežného přepadení, ke kterému došlo v loňském roce v Trnovanech.

Jeden z podezřelých zapředl rozhovor s obsluhou herny, když zjistil, že je žena uvnitř sama, přišel k baru jeho v obličeji maskovaný komplic a pod pohrůžkou použití nože donutil obsluhu k vydání finanční hotovosti. Muži, které při přepadení zachytil kamerový systém, si odnesli přes 25 tisíc korun.

"První z podezřelých byl hubené postavy, na sobě měl tmavé tričko, nebo svetr s dlouhým rukávem, modré rifle a červenobílé boty, na hlavě měl černou baseballovou čepici s nápisem CAT. Druhý podezřelý, který přepadl poškozenou, měl zamaskovaný obličej, na sobě oblečenou šedou mikinu s kapucí a modré kalhoty, měl nasazené černé rukavice. Jakékoliv poznatky k totožnosti mužů zachycených na záznamu je možné sdělit na nejbližší policejní služebnu, teplickou kriminální policii, nebo na linku 158," uvedl mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=Ad59C3nCHU8

Foto

2002herna2

2002herna3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru