Ptáte se: Co se stalo se psy nalezenými v dodávce u Baumaxu?
Dvanáct psů bylo převáženo dvěma cizinci v dodávce. Foto: Městská policie Most
Most

Most - Dvanáct větších plemen psů, nejspíš němekých ovčáků, které vezli dva cizí státní příslušníci, skončili u svého majitele. Psi byli objeveni na parkovišti u Baumaxu v dodávce a zajištěni Státní veterinární správo, která je přechodně předala do útulků. 

S dvěma cizinci, z nichž jeden byl Rumun, byly sepsány protokoly za přítomnosti policie. Státní veterinární správa případ jako podezření z přestupku týrání zvířat předala obci s rozšířenou působností, která se případem bude zabývat.

Z útulků si psy jejich majitel vyzvedl a zaplatil všechny pohledávky. V útulcích bylo zjištěno, že psi jsou čipovaní, jejich majitel všechny potřebné doklady předložil. Zatím je tedy případ stále ve stádiu vyšetřování. O psy by ale snad mělo být postaráno.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru