V jednom obchodě ukradl tři drahé koňaky, jinde kosmetiku
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Litvínovští policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže 29letému muži z Litvínova. Ten měl v místě svého bydliště v jednom supermarketu minulý týden odcizit z regálů tři koňaky různých značek, které si ukryl do tašky. U pokladny pak platil jen za drobnost.

Alkohol v hodnotě 3 200 korun údajně prodal náhodným osobám. Druhý den zamířil do jiného obchodu. I tam šel krást a v jeho tašce skončily kosmetické výrobky a cukrovinky za 3 tisíce korun.

"S lupem byl následně kontrolován hlídkou ve městě, které se ke krádežím přiznal. Tento druhý lup byl zajištěn a vrácen zpět poškozené společnosti," uvedla mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Výtečník může očekávat až dvouletý trest v případě odsouzení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru