AKTUÁLNĚ: Mladík se propadl ledem u kostela, na ostrůvku čekal na záchranu
Hasiči si přivezli k zásahu u mosteckého kostela gumové čluny. Foto: e-deniky.cz
Most

Most - Nevstupujte na led, je to nebezpečné! Varování pracovníků Povodí Ohře, policistů ani strážníků v sobotu pozdě odpoledne nevyslyšel 16letý mladík.

V andělském rybníčku u mosteckého přesunutého kostela se pod ním propadl nedostatečně silný led. Na záchranu v podobě hasičů s gumovými čluny a ve speciálních oblecích potom čekal do půli těla mokrý a prochladlý na ostrůvku uprostřed vodní plochy.

Na místo byla pro nešťastníka zavolána také sanitka zdravotnické záchranné služby.

Před vstupem na zamrzlé vodní plochy už v průběhu pracovního týdne varovali litvínovští strážníci. "Led už není dostatečně silný a hrozí proboření do ledové vody," uvedli ke svému upozornění na webových stránkách Litvínova.

Údaje o tloušťce ledu na vybraných vodních plochách shromažďovala také policie, která rovněž v týdnu vydala doporučení na led nevstupovat. Od té doby ještě dál led zeslabil.

1003propadly2

Rybníček u kostela v Mostě. Foto: e-deniky.cz

Psali jsme

{article 63863}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru