Neznáte muže a ženu na fotografii? Hledá je policie
Zdroj: Policie ČR
Most

Chomutov – Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po ženě a muži z fotografie. Dvojici hledají v souvislosti s vyšetřováním trestných činů, které se na Chomutovsku staly na konci loňského a začátku letošního roku.

Chomutovští kriminalisté prošetřují majetkovou trestnou činnost, ke které docházelo na Chomutovsku od začátku prosince 2017 do konce ledna 2018. K objasnění důležitých skutečností by mohlo přispět i ztotožnění osob, které zachytila bezpečnostní kamera v jednom nákupním centru.

„Žádáme veřejnost o spolupráci. Kdo pozná muže a ženu na zveřejněném snímku, zavolejte prosím na bezplatnou linku 158 nebo přímo kriminalistům telefonní číslo 735 785 116,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková. Informace lze policii sdělit i přes e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru