OBRAZEM: Rychlá akce a starostlivost sousedů zachránila v Mostě lidský život
Záchranná akce. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Strach a obava o staříkův život rozpoutala záchrannou akci v neděli večer v mostecké ulici U Náraziště. Ta se nachází ve čtvrti pod Resslem nedaleko tamního koupaliště.

Na tísňovou linku Městské policie v Mostě se ve večerních hodinách obrátili sousedé dvaadevadesátiletého pána. Muž dle oznamovatele již druhý den neotvírá a nebere ani telefon.

Na místo byla vyslána hlídka strážníků, která při ohledání místa a kontaktu s oznamovatelem zjistila, že vše nasvědčuje tomu, že stařík musí být uvnitř domu. Strážníci společně s hlídkou Policie ČR provedli násilný vstup do domu, ve kterém byl po chvilce nalezen stařík ležící již delší dobu na břiše po pádu, při kterém se udeřil hlavou o topení. Muž, ač byl při vědomí, tak byl dezorientován, s otlaky na těle a zraněnou hlavou.

Strážníci na místo přivolali osádku zdravotnické záchranné služby, která si seniora převzala a odvezla k dalšímu vyšetření do mostecké nemocnice.

To, že sousedům nebyl život staříka lhostejný, a také profesionální přístup strážníků a policistů, zachránilo muži život.

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru