Je to moc, nebo málo? Každý Mostečan dal padesátník na vyhořelou rodinu
Vyhořelý byt. Foto: archiv e-mostecko.cz
Most

Most - Více než 33 tisíce darovali občané do veřejné sbírky, kterou vyhlásilo město Most na podporu rodině, jíž požár bytu v prosinci zcela zničil byt.

Zcela přesně jde o částku 33 116 Kč. Informovalo o tom město Most. Pokud bychom příspěvek rozpočítali na hlavu, při počtu necelých 66 tisíc obyvatel města jde v průměru o padesát haléřů na člověka, včetně novorozenců a důchodců.

Sbírka se konala od 21. prosince loňského do 10. ledna letošního roku. Občané do ní přispívali jak bezhotovostní platbou na speciálně zřízený účet nebo hotovostí do kasiček. Magistrát děkuje všem, kteří do sbírky přispěli.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru