Mobily za korunu, stoly za 35. Město bude prodávat nepotřebný majetek
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostecký magistrát připravuje prodej nepotřebného majetku. Dvoudenní výprodej se uskuteční ve dnech 26. a 27. března od 8 do 17 hodin v budově bývalé 17. ZŠ v Okružní ulici (vedle stávající 18. ZŠ).

V nabídce najdete například poškozený kancelářský nábytek, ale i jízdní kolo za 150 korun, mobilní telefony za jednu korunu, pneumatiky, trezor nebo poklice na kola, které skončily ve ztrátách a nálezech.

Jedná se o použitý, částečně poškozený kancelářský majetek např. poškozené čalounění, pojezdy, poškrábaný, chybějící klíče. Majetek ze ztrát a nálezů, který byl od roku 2014 po dobu 3 let uložen ve skladě ztrát a nálezů,OVS a je prodáván ve stavu, ve kterém byl nalezen např. mobilní telefony bez nabíječky, baterie, poklice částečně poškozené.

Na prodej budou i věci z pozůstalosti, jako například řetízky, hodinky či prsteny. Seznam věci naleznete zde.

Bližší informace je možné získat u vedoucí oddělení hospodářské správy mosteckého magistrátu Miroslavy Houškové, a to buď telefonicky na čísle 476 448 277, nebo e-mailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

(dun, oh)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru