AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Před Mostem se srazil náklaďák a dvě osobní auta
Foto: Michal Hrdlička
Most

Havraň - K havárii jednoho nákladního a dvou osobních automobilů došlo v úterý odpoledne na silnici I/27 ve směru od Žatce na Most.

Ke střetu, který si vyžádal zranění, došlo za obcí Havraň před odbočkou na Nemilkov. Na místo byli povoláni hasiči kvůli úniku provozních kapalin. Podle nynějších informací byla jedna osoba lehce zraněna. Provoz je řízen kyvadlově. Podle dopravního servisu Policie ČR lze komplikace v dopravě očekávat zhruba do půl čtvrté odpolední.

Vzhledem k právě končícím odpoledním směnám v průmyslových zónách Joseph a Triangle může kvůli hustému provozu docházet ke zdržení a kolonám.

0304nehodanemil2

0304nehodanemil3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru