Malý zázrak: Chromý psík došel až do sousedního okresu, našli ho na stavbě v průmyslové zóně Triangle
Moris už odpočívá doma u své oblíbené hračky.
Most

Staňkovice – Tenhle příběh má šťastný konec! Pátrání po redakčním maskotovi Morisovi, který se ztratil v sobotu v poledne v Nemilkově na Mostecku, skončilo. Psa našli na stavbě továrny Nexen v průmyslové zóně Triangle. Je unavený, ale v pořádku.

Moris se zaběhl z uzavřené zahrady v sobotu v poledne. Zřejmě se vylekal nedaleké střelby a protáhl se bránou. Bohužel se ho nepodařilo hned vypátrat. Večer se podle vašich zpráv pohyboval u dálnice u průmyslové zóny Triangle. Jak se tam dostal, není zřejmé. Vzdušnou čarou jde o více než deset kilometrů a pes má ochrnutou zadní packu, takže se pohybuje s obtížemi. I přes pátrání jsme tam ale Morise nenašli.

Našli jej později na stavbě továrny Nexen. Všem, kteří nám pomáhali s hledáním, byť třeba jen sdílením příspěvku, patří náš velký dík. I díky facebooku jsme se rychle spojili s lidmi, kteří jej zachránili. Takže: Zázraky se dějí a je mezi námi spousta všímavých, ochotných a hodných lidí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru