Majiteli domu v Mostě někdo poškodil altán, strážníci vandala hledali v ulicích
Poškozený altán. Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil majitel nemovitosti, že mu někdo poškodil v zahradě střechu altánu a zároveň před domem zahlédl osobu, která utekla neznámo kam.

Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která se spojila s oznamovatelem, který uvedl přesnější popis uvedené osoby. "Zjištěný popis byl ihned předán ostatním hlídkám městské policie, které v přilehlých lokalitách provedly kontrolu ke zjištění pohybu, resp. totožnosti podezřelé osoby a zároveň byla na místo přivolána hlídka Policie ČR z důvodu nahlášení a zaevidování škody," sdělil mluvčí Městské policie Most Vlastimil Litto.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru