Policisté na Mostecku během Speed Marathonu vybrali na pokutách skoro 20 tisíc
Foto: Policie ČR
Most

Most - V okrese Most ve středu dopravní policisté kontrolovali dodržování rychlosti při republikové akci Speed marathon. Občané v rámci výzvy označili místa, která považují za riziková z důvodu nedodržování dané rychlosti. Mostecká dopravní policie návrhy občanů vyhodnotila a na základě předem daných kritérií vybrala 10 míst, kde včera měřila rychlost.

Jako nejčastější návrh byla silnice v ulici U stadionu a silnici I/27, dále mostecké ulice SNP a Žatecká. Přáním několika občanů bylo i měření rychlosti na dráze u Matyldy. Akce trvala od rána a končila ve 22 hodin.

1904speedmarathon2

Foto: Policie ČR

"Během akce hlídky zastavily a zkontrolovaly 67 motorových vozidel a odhalily 41 přestupků v dopravě. Za 37 přestupků uložili muži v uniformách řidičům pokuty ve výši 19 600 korun. Celkem 34 řidičů překročilo povolenou rychlost. Třicet dva přestupky překročení rychlosti policisté vyřešili na místě uložením pokuty. Jedna osoba nebyla připoutaná, dva vozy měly nevyhovující technický stav," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru