U mosteckého soudu opět zasahovala policie! Tentokrát kvůli podezření na výbušninu v autě
Policie uzavřela Moskevskou ulici od nádraží po křižovatku Pod Šibeníkem. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – U mosteckého soudu opět zasahovala policie. Tentokrát kvůli podezření na výbušninu v jednom z poblíž parkujících vozidel.

Na policii se ve čtvrtek před desátou hodinou odpolední obrátil muž, který pojal podezření, že může mít ve svém autě výbušninu. Je možné, že vůz se nacházel přímo na parkovišti před soudem, protože tato odstavná plocha byla obehnána policejní páskou. Policie uzavřela také Moskevskou ulici od nádraží po křižovatku Pod Šibeníkem. Neprůchozí byl též chodník naproti soudu. 

Kolem půl dvanácté byl provoz opět obnoven. Policie žádný nástražný výbušný systém nenašla. 

Policisté v krátké době zasahovali u mostecké soudu již podruhé. Před týdnem, 25. dubna, evakuovali budovu soudu kvůli podezřelé zásilce s narůžovělým práškem.

0305soudbombavaute1

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru