Krajem projede konvoj motorek, cestu zakončí na mosteckém autodromu
Ilustrační foto: Autodrom Most
Most

Ústecký kraj - V sobotu 12. května projede regionem konvoj motocyklů. Preventivní akce s názvem Začneme spolu aneb kolama dolů začne v 10 hodin na Děčínsku, odkud se 150 až 200 vozidel vydá na cestu na mostecký autodrom.

Projedou okresy Děčín, Ústí nad Labem, Teplice a Most. Od Litvínova na Most pojedou po silnici první třídy I/27 přes Souš, ulicemi Hraniční, Nová Hraniční, Hradní, Tvrzova, Pod Širokým vrchem ve směru na autodrom. Předpokládaný příjezd na autodrom je ve 12 hodin.

Jednotlivé přesuny se uskuteční za běžného silničního provozu, a to v režimu krátkodobé silniční uzávěry. Ta by však neměla přesáhnout 20 minut. Řízení provozu bude zajištěno Policií České republiky. V čele kolony pojede vozidlo s modrým majákem.

Tato preventivní aktivita je pořádána společně Ředitelstvím služby dopravní policie Policejního prezidia ČR a Asociací center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru