Hořící kontejnery, lidé v nouzi a zadržení hledaných. To jsou zásahy městských policistů v Mostě
Foto: MP Most
Most

Most - Pomoc lidem v nouzi, zadržení několika osob v pátrání, zásahy u hořících popelnic. I u těchto případů v předešlých dnech zasahovali strážníci mostecké městské policie.

Hned ve třech případech strážníci pomohli lidem, kteří se ocitli v nesnázích a potřebovali pomoc od někoho jiného. Dva muže a jednu ženu strážníci zvedali z podlahy v bytě a poté je vždy umístili na pohovku. V jednom případě se dočkali také poděkování.

Řídil motorové vozidlo bez řidičského oprávnění

Muž i přes zákaz řízení motorových vozidel usedl za volant. Při průjezdu ulice Jaroslava vrchlického se dopustil dopravního přestupku, kde ho zastavila hlídka městské policie. Muž nezapíral a strážníků sdělil, že o řidičský průkaz přišel z důvodu vybodování. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, které událost byla předána se všemi poznatky.

Zadržení osob v celostátním pátrání

V tomto týdnu se strážníkům městské policie v rámci hlídkové činnosti podařilo na území města Mostu zadržet čtyři osoby, na které bylo Policií ČR vyhlášeno celostátní pátrání. Po ověření jejich totožnosti byly osoby předány na služebně Policie ČR k dalším úkonům.

Hořící kontejnery

Ve třech případech hořících kontejnerů v ulici M. G. Dobnera a Antonína Dvořáka byla kontaktovaná městská policie. Po příjezdu na místo byl vždy informován Hasičský záchranný sbor a Policie ČR. Hlídky městské policie se také zaměřily na pohyb osob v těchto a přilehlých ulicích.

Havárie vody

Žena oznámila na linku 156, že v ulici Na Vyhlídce vytéká studená voda z praskliny na pozemní komunikaci. Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která zjistila, že oznámení se zakládá na pravdě a o této události byl informován odpovědný pracovník firmy SČvK.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru