Hasiči v Mostě mají zastaralou stanici a potřebují novou, dozvěděl si při dnešní návštěvě kraje ministr vnitra
Návštěva ministra vnitra u ústeckých hasičů. Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Ústecký kraj - Ministr vnitra Lubomír Metnar navštívil v pondělí v rámci výjezdu vlády do Ústeckého kraje Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje. S vedením sboru se sešel na stanici v Ústí nad Labem – Všebořicích.

Po prohlídce stanice, techniky, Krajského operačního střediska a nově postavených hal pro uskladnění techniky, na jejichž stavbu přispěl významnou částkou 5 miliónů korun Ústecký kraj, vedení sboru ministra seznámilo s nejpalčivějšími problémy, s nimiž se HZS Ústeckého kraje v současnosti potýká.

„Ředitel HZS Ústeckého kraje plk. Ing. Roman Vyskočil upozornil ministra na problematiku zastaralé stanice v Mostě, která již neodpovídá potřebám sboru a současná situace vyžaduje stavbu stanice nové. Zmíněna byla i potřeba výstavby stanice v Klášterci nad Ohří,“ přiblížil témata mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan.

Hovořilo se o financování v oblasti ostatních běžných výdajů a drobných investic, o modernizaci požární techniky a personálních otázkách, aby byl sbor schopen neustálého zkvalitňování služeb  veřejnosti a zajištění bezpečnosti obyvatel Ústeckého kraje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru