Zloděj si odnesl prázdný kufr, někdo také ukradl maso ze školní jídelny. Kradlo se i v psím salonu
Ilustrační foto
Most

Most - Mostecká policie šetří tři případy krádeží vloupáním. Neznámý pachatel vnikl v mostecké ulici Obránců míru do sklepa poté, co překonal venkovní okno. Ze sklepního prostoru pak odnesl prázdný přepravní látkový kufr.

Jiný případ se stal v jedné z mosteckých škol. Neznámý zloděj se zřejmě v noci vloupal do jídelny a odnesl si přes 70 kilogramů masa různého druhu, způsobil tím škodu ve výši 5 tisíc korun.

"Do třetice ke krádeži vloupáním došlo v mosteckém psím salónu, kam se kdosi vloupal a ukradl kávovar a mince. Majiteli zanechal škodu ve výši 13 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru