Policisté dopadli muže, který okradl mladíka o mobil. Povedlo se jim ho vypátrat během několika minut
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí policisté během pár minut vypátrali o víkendu muže, který okradl mladíka o mobil. Mladík šel parkem k nemocnici, když k němu přistoupil neznámý muž a chtěl nejprve peníze a poté mobil s tím, že si potřebuje zavolat. Mladík mu odvětil, že nemá kredit.

Mobil držel v ruce, neznámý mu ho měl z ruky vytrhnout a poté se dát na útěk. Policisté získali popis neznámého a následně ho vypátrali v ulici A. Dvořáka.

"Hlídce tvrdil, že mobil od mladíka dostal. Policisté ho zadrželi a umístili v cele. Měl pozitivní zkoušku na alkohol. Policisté mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Telefon byl zajištěn," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru