OBRAZEM: Policisté kontrolovali hmotnost nákladních aut, odhalili 17 přestupků
Foto: Policie ČR
Most

Most - Ve čtvrtek v mosteckém regionu proběhla okresní dopravní akce, při které policisté kontrolovali technický stav vozidel a dodržování hmotnosti. Na akci se podíleli policisté z policejního ředitelství Chemnitz. Hlídky byly na silnicích I. a III. třídy a zaměřily se hlavně na kontrolu nákladních vozidel.

Během dne policisté zastavili a zkontrolovali 33 vozidel a odhalili 17 přestupků v dopravě. Za 12 z nich uložili muži zákona řidičům pokuty ve výši 5 800 korun.

2005kontroly

"Čtyři řidiči překročili stanovenou rychlost, u šesti aut bylo zjištěno překročení povolené hmotnosti, jedno vozidlo nemělo dálniční známku a ve dvou případech nebyl použitý zádržný systém. Na akci byl přítomen i zástupce policejního prezidenta Chemnitz pan Jörg Kubiessa," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

2005kontroly2

3x foto: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru