Mostecká policie obvinila 23letého muže z prodeje marihuany. Hrozí mu až pětiletý trest
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu 23letého muže z Mostu.

Ten měl loni a letos na sídlišti Výsluní v Mostě obstarat a následně prodat nejméně ve 20 případech nejméně 20 gramů marihuany. V dubnu byl kontrolován při řízení na sídlišti Zahradní.

"Policisté na základě podezřelého zápachu ve vozidle zajistili 20 sáčků s rostlinnou látkou, kterou podrobili odborné expertize. Tou byla zjištěna přítomnost účinné látky v zajištěném materiálu. Mostečan je stíhán na svobodě a hrozí mu až pětiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru