Neviděli jste ji? Patnáctiletá dívka z Bíliny odešla v úterý z domova, pak se po ní slehla zem!
Hledaná Kateřina Marimonová. Foto: Policie ČR
Most

Teplicko - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po 15leté dívce, která je už dva dny pohřešovaná. Kateřina Marimonová z Bíliny odešla v úterý 22. května z domova a od té doby o ní nemá rodina žádné informace.

Pohřešovaná mladistvá dívka byla naposledy spatřena v Bílině u svého bydliště v úterý 22. května 2018 kolem 9.30 hodin, od té doby je nezvěstná. Na sobě měla modré kraťasy, světlé tričko, dámskou kabelku černé barvy o rozměrech cca 40 x 40 cm. Je předpokladem, že by se mohla pohybovat v okrese Teplice.

MARIMONOVÁ KATEŘINA

Datum narození 24.1.2003
Pátrání vyhlášeno 22.5.2018
Bydliště - okres TEPLICE
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška asi 160 cm
Zdánlivé stáří 15 až 17 let

Popis osoby

POSTAVA hubená
BARVA VLASŮ hnědé
BARVA OČÍ hnědá

Poznatky k pobytu nebo výskytu uvedené osoby je možno předat na linku 158 případně na nejbližší oddělení Policie České republiky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru