Primátor Mostu: Koupaliště na Resslu chceme v létě pro Mostečany otevřít!
Primátor Jan Paparega.
Most

Situace ohledně společnosti SaS Most, která je provozovatelem koupaliště na Resslu je poněkud znepokojující, avšak není bezvýchodná. Jako táta bych byl rád, kdybych mohl se svou dcerou navštívit toto krásné místo i v letošním roce. Proto jsme vyvolali jednání směřující k tomu, aby se brány koupaliště otevřely i letos.

Společnost SaS Most nabídla celý areál k odkoupení již v únoru. Důvod? Ztrátovost provozu areálu.

Myslím si však, že naši občané si zaslouží alternativu k Aquadromu, Matyldě a dalším vodním plochám v Mostě. Ano alternativu jménem koupaliště Ressl. V tuto chvíli nelze předjímat, zda město areál na Resslu odkoupí či nikoliv. V současné době se zpracovává znalecký posudek, který by měl stanovit cenu areálu. Po jeho zpracování bude tento posudek předložen radě města k seznámení.

2505primatormostukoupaliste

Koupaliště na Resslu.

Vzhledem k tomu, že léto se nám blíží mílovými kroky, soustředili jsme se na zajištění provozu v tomto roce. Po projednání provozní stránky věci jsme se dohodli na příspěvku 250.000,- Kč, který by pokryl provoz areálu pro období od 15. 6. -15. 9. 2018.

Hlasům, které se ozývaly, že by byla škoda areál uzavřít, naprosto rozumím. Uděláme maximum, abychom se v tomto roce mohli společně vidět na koupališti Ressl. V plavkách, nebo jen tak při kávě.

  • Jan Paparega, primátor města
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru