Statutární město Most bylo osloveno s prosbou, zda-li by se jejich zástupci nezúčastnili již 2. ročníku turnaje v malém floorbalu. Tedy akce, která má charitativní podtext a pomůže Ninušce trpící genetickým onemocněním lissencefalie.

Jako představitel města jsem měl povinnost přislíbit účast. Jako kapitán povedu tým "Město Most".

Po loňském úspěšném projektu, kdy se také sportem pomáhalo, se floorbal opět vrací mezi zdi Městské sportovní haly. Pořádající organizace Rotaract club Most vyhlásila turnaj, do kterého je zatím přihlášeno 8 týmů, přičemž každý hráč zaplatí startovné 300 korun. Pomáhat se začne 17. 6. 2018 od 10:00. Na tento čas je vyhlášen start.

0106mhr1

Příležitostí jak pomoci těm, kteří to potřebují, je mnoho a jsem rád, že město Most může po Natálce pomoci také Ninušce. Jako kapitán našeho týmu určitě přidám ke startovnému něco navíc. Pokud budete mít cestu kolem, tak se určitě přijďte podívat a držet palce svému oblíbenému týmu.

Pokud chcete pomoci i vy, můžete tak učinit na tomto odkazu.

  •  Ing. Marek Hrvol, náměstek primátora

"Jelikož jako Rotaract club Most preferujeme předávání věcných darů nad finančními, rozhodli jsme se po dohodě s rodiči Niny na zakoupení mobilní odsávačky slin a tekutin. Zbývající částka bude v plné míře investována formou pomoci dětem z dětského domova v Mostě, kde paní ředitelka plánuje peníze a naší pomoc využít při pořádání dětského dne k příležitosti ukončení školního roku," uvádí František Machovec z Rotaract clubu Most.


 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru