AKTUÁLNĚ: Přívalové deště jsou tady. Hasiči jezdí čerpat vodu a likvidovat spadané stromy
Hasiči odčerpávají vodu ze zatopeného výtahu
Most

Ústecký kraj - Meteorologové slibovali na pátek příchod bouřek a přívalových dešťů a nespletli se. V současné chvíli silně prší na většině území Ústeckého kraje.

V souvislosti s prudkým deštěm už také zasahují hasiči. V Žatci aktuálně vyjeli do ulice Šafaříkova, kde došlo k zatopení výtahu a sklepa panelového domu. Hasiči v tuto chvíli provádějí odčerpávaní vody z výtahové šachty.

Na Mostecku vyjíždějí hasiči do Horního Jiřetína k zatopenému dvoru.

Na Chomutovsku blesk udeřil do stodoly ve Vrskmani. V Chomutově je pod vodou silnice pod viaduktem. V Rašovicích u Klášterce hrozí zřícením na cestu strom.

Strom se měl v pátek odpoledne zřítit na silnici mezi Dubím a Cínovcem. V Dubí vyjíždějí hasiči čerpat vodu ze zatopeného sklepa.

Na Děčínsku je u obce Křešice zatopená silnice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru