Čtvrté Podnikatelské fórum Ústeckého kraje přineseme v přímém přenosu. Těšte se i na virtuální realitu a drony
irtuální realita - atraktivní součást programu
Most

Ústecký kraj - Návštěvníci se můžou těšit na tradiční atraktivní program Podnikatelského fóra. Záštitu nad akcí převzalo Ministerstvo průmyslu a obchodu a Úřad zmocněnce vlády pro Moravskoslezský, Ústecký a Karlovarský kraj. Hlavními organizátory jsou tradičně Ústecký kraj a Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje. Tématem letošního fóra je REGION 4.0 – příležitosti a hrozby čtvrté průmyslové revoluce v kontextu Ústeckého kraje.

Na co se návštěvníci v kontextu tématu můžou těšit? Vyzkouší si 3D tiskárnu, dron nebo virtuální realitu. Ani krajská samospráva nezůstává v rámci digitalizace pozadu, představeny budou nové aplikace, které usnadní život obyvatelům i návštěvníkům kraje. Důraz bude kladen i na modernizaci škol, zejména co se týče technických oborů. A nebylo by to Podnikatelské fórum Ústeckého kraje, aby nebyli přizvány místní i zahraniční podniky.

„Chceme diskutovat o tom, jak je region připraven na složitou změnu, kterou 4. Průmyslová revoluce je. Náš kraj se potýká s mnoha problémy v ekonomické i sociální oblasti a tohle je pro nás rozvojovou příležitostí“ říká předsedkyně Hospodářské a sociální rady Gabriela Nekolová.

0206podnikatforum1

Na účastníky čeká atraktivní témata i doprovodný program.

4. Podnikatelské fórum Ústeckého kraje bude v duchu 4.0, proto jej můžete sledovat v přímém přenosu. Celý program fóra bude živě přenášen prostřednictvím našich webových stránek.

4. PODNIKATELSKÉ FÓRUM ÚSTECKÉHO KRAJE

  • TÉMA: REGION 4.0 – příležitosti a hrozby čtvrté průmyslové revoluce v kontextu Ústeckého kraje
  • KDY: 4. – 5. června 2018
  • KDE: Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem, Špitálské náměstí 3517, 400 01 Ústí nad Labem
  • www.forumusteckykraj.cz/podnikatelske
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru