Dvojice v kabince nacpala do kabely zboží za tisíce korun
Ilustrační foto
Most

Most - Na policejním oddělení v Mostě o víkendu skončila povedená dvojice, která měla krást v obchodě se sportovním zbožím.

Žena si v kabince zkoušela několik věcí, její druh jí následně přinesl další obuv i oblečení. V její kabele skončily tři páry sportovní obuvi, bunda, kalhoty i ponožky, vše v celkové hodnotě 5 113 korun.

"Pracovníci prodejny oba podezřelé zadrželi při opouštění obchodu a pár si na místě převzala policie. Odcizené věci byly vráceny zpět prodejně. Policie našla v tašce ženy i drobné nářadí, které zajistila," uvedla mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Inspektor 32leté ženě z Mostu a 41letému muži z Chomutova sdělil podezření ze spáchání přečinu krádeže. Věc je šetřena ve zkráceném přípravném řízení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru