Most předělá kus rekreačního areálu Benedikt. Už se tam nebudou plést auta a bruslaři
Problematický úsek na Benediktu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Jedna část stezky pro pěší, bruslaře a cyklisty okolo areálu Benedikt bude vypadat jinak a bude bezpečnější. Auta se tu dál nemají plést do cesty sportovcům v prostoru u někdejšího motorestu.

Problematický úsek začíná u motorestu a vede podél amfiteátru. Jednu silnici zde využívají motoristé směřující na parkoviště a sportovci, kteří zde nemají vlastní dráhu. Jejich stezka se posune směrem k pódiu a bude oddělená od automobilového provozu.

Radní už schválili zadání veřejné zakázky na vybudování chodníku pro pěší a cyklostezky na Benediktu. Předmětem zakázky je úprava stávající trasy in-linové dráhy v Mostě v lokalitě Benedikt z důvodu oddělení provozu cyklistů a bruslařů od automobilové dopravy, úprava stávajícího oplocení, výstavba nového veřejného osvětlení podél cyklostezky a nového chodníku a rekonstrukci stávající komunikace v celkové délce 472 metrů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru