Rok po tragické havárii u Obrnic: Policie ukončila vyšetřování a řekla, jak to přesně bylo
Záběr ze zásahu záchranářů na místě tragédie. Foto: archiv
Most

Obrnice - Skoro přesně po roce ukončil vyšetřovatel mostecké policie práci na objasnění dopravní nehody, při které u Obrnic zemřela mladá řidička a druhá byla zraněná. Dívky tehdy svoji cestu z Mostu do Teplic přenášely živě na Facebook.

K tragické havárii došlo loni 6. července na silnici I/13 u obce Obrnice krátce před 20. hodinou. "Mladá řidička dle výsledků šetření při řízení vozidla tovární značky VW nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla, dopravně technickému stavu pozemní komunikace a dalším okolnostem, které mohla předvídat a při projíždění levotočivé zatáčky v mírném klesání dostala smyk," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Řidička smyk nedokázala vyrovnat a vyjela vpravo mimo komunikaci, kde narazila do protihlukové stěny. Při nehodě řidička utrpěla zranění, se kterým byla transportována letecky do nemocnice, kde na následky zranění zemřela. Její spolujezdkyně utrpěla zranění lehké.

Policie si k objasnění příčin nehody vyžádala znalecké posudky z oboru zdravotnictví a dopravy. "Případ nyní policie odložila," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru