Řidička se u Čepiroh střetla s cyklistou na elektrokole, nehodu vyšetřuje policie
Ilustrační foto
Most

Čepirohy - Dopravní policisté v pondělí odpoledne vyjeli k obci Čepirohy, kde se na silnici I/27 stala dopravní nehoda. Řidička osobního vozidla tovární značky Citroen jela ve směru z Havraně do Mostu a před obcí se bočně střetla s cyklistou, který jel na elektrokole ve stejném směru u pravého okraje komunikace.

Cyklista spadl na zem a utrpěl zranění, se kterým byl z místa převezen do nemocnice. Policisté u obou účastníků nehody provedli dechové zkoušky na alkohol, které byly negativní. Hmotnou škodu hlídka odhadla na částku 20 000 korun.

"S ohledem na šetření okolností nehody byla omezena doprava na dobu cca 50 minut, kdy provoz byl řízen kyvadlově. Příčina nehody a míra zavinění je předmětem dalšího šetření," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru