Dvojici mužů se nelíbilo, kde stojí zaparkované auto. Rozbili mu proto okna
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Zcela nepochopitelně se zachovali muž ve věku 25 let z obce na Litvínovsku a 20letý Mostečan. Ti měli poškodit cizí vozidlo, které stálo údajně na trávě u jedné litvínovské restaurace, což staršího z dvojice popudilo až tak, že měl kovovým bodcem rozbít dvě skleněné výplně u zde zaparkovaného vozidla.

"Druhý z obviněných si chtěl účinnost bodce vyzkoušet a rozbil další dvě skleněné tabule a při této činnosti si pořezal ruku. Poškozený majitel auta, který byl v tu dobu v restauraci a nic netušil, vyčíslil hmotnou škodu na částku 23 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru