Marek Hrvol: Koupaliště, sport a zábava. To vše v létě můžete vyzkoušet v Mostě. Chystáme také pár novinek!
Marek Hrvol. náměstek primátora města Mostu.
Most

Letní měsíce jsou spojeny s aktivitami, které díky počasí můžeme vykonávat pouze v létě. V Mostě máme štěstí, že nemusíme vyrážet například za in-line bruslením daleko za hranice města. Koupání patří k červenci a srpnu stejně jako sníh k zimě. I když v případě bílé nadílky nemáme jistotu, že se jí dočkáme. Naopak možností k trávení volného času u vody máme hned několik.

Pokud patříte mezi vyznavače plavání a vodních sportů, tak jistě oceníte množství různorodých vodních ploch, na kterých si přijdou na své jak děti, tak dospělí. Mezi nejpopulárnější přírodní koupaliště již roky patří jezero Matylda, která uspokojí nadšence do vodních sportů. Windsurfing, vodní skútry a vodní lyže. Všechny tyto aktivity můžete vyzkoušet. Půjčovna je otevřena, a tak nezbývá než se odhodlat a poznat nový zážitek. Pokud rádi relaxujete, tak vězte, že pro vás připravujeme další vylepšení komfortu pro pohodlný odpočinek u vody. Chystá se totiž instalace slunečníků, které poslouží pro ještě kvalitnější chvilky u vody. In-line dráha je hojně využívána bruslaři a také například nejmenšími cyklisty.

Na Beneditku máme pro bruslaře také jedno důležité oznámení. Na in-line dráze docházelo ke kolizím "inlajnistů" s vozidly u restaurace u kruhového objezdu. Chystáme nové řešení komunikace, aby právě k těmto nepříjemnostem nedocházelo. Víceúčelové hřiště, které dlouho slouží občanům města, projde již brzy rekonstrukcí. Věřím, že i nadále bude využíváno v takové míře a s takovým nadšením všech, kteří se rádi pohybují a milují sport.

Aquadrom jistě nemusím obsáhle představovat. Venkovní bazény v parných dnech bohatě obslouží několik stovek lidí. Všichni, kteří dávají přednost koupání mimo přírodní vodní plochy, uvítají stálou kvalitu vody a rozsáhlé travnaté plochy k odpočinku. Vnitřní bazén s tobogánem je nyní uzavřen, a to kvůli dlouho plánované rekonstrukci dlažby, kterou se nám podařilo odstartovat.

Abyste nebyli ochuzeni o vyžití z koupání, zapracovalo město na podpoře pro oblíbené přírodní koupaliště na Resslu. Provozovatel přes problémy s financováním provoz nepřerušil a díky pomoci z města a z technických služeb mohou návštěvníci toto velice populární koupaliště i nadále v letních měsících navštěvovat. Příjemné je také jen pouhé posezení u kávy.

Věřím, že si každý najde svou oblíbenou lokalitu a každý si léto v Mostě užije. Přeji nám všem, aby nám přálo počasí a těším se, že se třeba někde při sportovní aktivitě potkáme. Krásné léto přátelé.

  • Ing. Marek Hrvol. náměstek primátora
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru