Nové parkování, chodníky i kontejnery pod zemí. Začíná rekonstrukce u bloku 406
Okolí bloku 406. Foto: město Most
Most

Most - Začíná rekonstrukce komunikace, chodníků a parkoviště v mostecké Moskevské ulici v okolí bloku 406. Stavební práce navazují na úpravy splaškové kanalizace a vodovodu, které v těchto místech prováděla Severočeská vodárenská společnost.

U bloku 406 budou rekonstruována parkovací stání, opravena, rozšířena a odvodněna stávající asfaltová komunikace, rekonstruovány budou stávající chodníkové plochy včetně sedmi uličních vpustí a vybudovány také nové z betonové dlažby.

Oprav se dočká schodiště a veřejné osvětlení, parkoviště s živičným povrchem a rozšířen bude vjezd z komunikace na Bělehradskou ulici. Obnově neujdou ani kontejnerová stání, kam bude zabudováno deset polopodzemních kontejnerů.

Za pokácené stromy a keře bude po dokončení stavby, které se předpokládá koncem října, provedena náhradní výsadba. Stavbu provádí firma Herkul a městskou pokladnu vyjde zhruba na 9,558 milionu korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru