Sdružení Mostečané Mostu smazali mé komentáře a zablokovali mě, říká zastupitel Jiří Nedvěd
Zastupitel Ing. Jiří Nedvěd (PRO MOST).
Most

Most - Žijeme v roce 2018, tedy v době, kdy se na parlamentní úrovni dostávají ke slovu komunisté. U nás v Mostě se Sdružení Mostečané Mostu uchýlí k cenzuře jako před rokem 1989? To je opravdu vrchol a rozhodně to nehodlám tolerovat.

V dnešním internetovém světě plném anonymů, kde se objevuje mnoho polopravd a nepravd, zůstává komentář jediným způsobem, jak těmto útokům čelit. Ale jak vidno, některé komentáře se nehodí, a to je skandální.

Jsem častým přispěvovatelem co se týká politických otázek v našem městě. Nedělám to však z důvodu, abych přesvědčil někoho opačného názoru o mé pravdě, ale spíše z toho důvodu, aby ostatní, kteří si diskuzi čtou, měli pohled i z druhé strany a mohli si vytvořit vlastní názor. To je na svobodě slova to důležité.

Na facebookové stránky Sdružení Mostečané Mostu jsem napsal svůj názor ohledně opatření obecné povahy a několik pro mne důležitých otázek. Nejen, že mi toto politické uskupení na jejich oficiálních stránkách neumělo na otázky odpovědět, ale druhý den mé příspěvky a několika dalších občanů smazali. Mne, jako uživatele zablokovali, abych nemohl přidávat komentáře a ponechali pouze svůj komentář.

Toto si prostě v demokratické zemi nemůže dovolit žádné politické uskupení. Na zastupitelstvu samozřejmě vyzvu Sdružení Mostečané Mostu, aby tento krok vysvětlili a učinili nápravu.

  • Ing. Jiří Nedvěd (PRO MOST), zastupitel města Mostu
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru