Stane se to 8. srpna. Potom tento most zmizí a rok se bude jezdit mezi Mostem a Litvínovem jinak
Silniční most na cestě z Litvínova do Mostu bude zcela uzavřen. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Město Most upozornilo motoristy, že v období od 8. srpna letošního roku do 24. srpna roku příštího dojde k dopravním omezením na silnici č. I/27 Most – Litvínov a č. I/13 Most – Chomutov. Důvodem omezení je rekonstrukce částí mostního objektu.

Dojde k úplnému uzavření jednosměrného pásu silnice č. I/27 ve směru Litvínov – Most. V úseku ve směru od Záluží bude provoz sveden do jednoho jízdního pásu, a to od rozvětvení u křižovatky s ulicí Železničářů, po provizorní přejezd před mimoúrovňovou křižovatkou u ulice Čsl. armády.

Zároveň bude uzavřena část silnice č. I/13 pod mostním objektem ve směru na Chomutov. Objízdná trasa ve směru Most – Chomutov bude vedena přes Záluží, Dolní Jiřetín a Komořany. Řidiči mohou také využít cestu přes město, tedy ulicí Čsl. armády, Slovenského národního povstání, Pod širokým vrchem a Tvrzova, na okružní křižovatku u vodní nádrže Matylda.

Most na silnici pod Hněvínem je v havarijním stavu, bude se bourat a místo něj vyroste nový.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru