AKTUÁLNĚ: Další vážná nehoda u průmyslové zóny Joseph, přistává vrtulník a tvoří se kolony
Ilustrační foto
Most

Havraň, Velemyšleves - K vážné dopravní nehodě se zraněním došlo ve středu zhruba ve čtvrt na osm ráno na silnici č. 27 vedoucí z Mostu na Žatec.

Dopravní situace je příliš čerstvá, zatím nejsou bližší přesné informace o počtu havarovaných vozidel ani zraněných osob. Dopravní servis Policie ČR uvádí, že jde o střet tří automobilů bez zranění, očití svědková hlásí, že na místě přistává vrtulník letecké záchranné služby, k havárii vyjeli hasiči i policie. Aplikace Waze hlásí v místě vznikající kolony.

Ve stejném úseku došlo k vážné havárii tří automobilů před dvěma týdny, 2. července. Navíc se kvůli jedné nehodě staly další dvě, již méně vážné, ale s nutným zásahem hasičů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru