Neštěstí na Benediktu, záchranáři zde oživovali dva lidi
Záchranná akce na Benediktu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Záchranná akce probíhala po poledni v rekreačním a sportovním areálu Benedikt na okraji Mostu. Zasahovaly všechny složky záchranného systému.

Podle prvních informací z místa události se ve vodní nádrži měli topit dva lidé, z toho jedno dítě. Na mole, ze kterého je přístup k nafukovacím vodním atrakcím, probíhalo oživování. Chlapce se povedlo přivést zpět k životu a vrtulník jej přepravil do nemocnice. Muže se i přes veškeré úsilí záchranářů nepodařilo již oživit.

Hasiči, kteří byli přivoláni na Benedikt se člunem, kolem mola postavili provizorní stěnu, aby chránili soukromí zasahujících záchranářů před lidmi, kteří se přišli k vodě opalovat a koupat.

Zprávu aktualizujeme zde

{article 86376}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru